A MOATSZ és az MDSZ támogatásával a "Sport Legyen A Tied" program keretében a szentendrei Barcsay Általános Iskola várhatóan egy hónapon belül egy közel egymillió forint értékű ping-pong eszközcsomaghoz juthat. Mivel már alig várjuk, hogy a helyi iskolában is teljes kapacitással elindulhasson ez a program, ezért "előre tolt helyőrségünk" a héten a pomázi gyerekeknek igyekezett kedvet csinálni. Kedden a kosárlabda mellett ping-pong bemutató is volt a Sashegyi Általánosban. Aki még emlékszik, néhány éve a jelzett Iskola csarnokában is versenyeztünk.

Ha van néhány asztal, labda, meg ütő, ott másodpercek alatt kész a jó hangulat. Kecskés Jocinak és Fodor Pistinek köszönhetően sok-sok kisiskolás ismerte meg az alapokat, a Joola-robot meg alig győzte nyelni a ping-pong golyót, ahogy az egyik fiatal fogalmazott! 

---
A Sport Legyen a Tied! Program kiemelt célja az ifjúság sportolási hajlandóságának növelése.
A Sport Legyen a Tied! Program keretében országszerte kerülnek megrendezésre sportágakat bemutató események, illetve a köznevelési intézményekben a helyi sportlehetőségeket népszerűsítő programok.
Számos iskola részesül térítésmentesen a mindennapos iskolai testnevelés keretében is használható sporteszközcsomagokban.