Négy fordulón vannak túl csapataink, 4 mérkőzésből mindkét csapatunk kettő hozott, a megye A egy döntetlent is begyűjtött. Kiemelkedő hír, hogy a MOATSZ pályázati támogatását is elnyertük! 

Pályázat

Óriási hírünk van, a MOATSZ 200 000 Forinttal támogatja csapatunk utánpótlás-fejlesztési elképzeléseit. Ennek köszönhetően két szentendrei általános iskola alsó tagozatán, az Izbégi és a Barcsay Általánosban is ping-pong oktatással jelentkezünk hamarosan. Szeretnénk tovább egy új edzésnapot is a heti programunkba iktatni, ennek forrását is részben a jelzett pályázat biztosítaná!

Szezon 

4. forduló

Friss élmény az elmúlt pénteki és vasárnapi mérkőzés. Gödöllő és Zsámbék csapatai is jól elvertek bennünket. Mentség, hogy mindkét ellenfél igen derekasan felkészült, legalább 1-2 osztállyal képzett játékosokat is bedobtak ellenünk.

A zsámbékiak 2 volt NB.I-es játékossal álltak ki. Reménykedtünk a szoros eredményben, de reményeink gyorsan szerte foszlottak- nagy vereség lett a vége.

Hazai pályán súlyos vereséget szenvedtünk az NB.III-at is megjárt játékosokból álló gödöllőiektől. Gödöllő 4. csapata ebben a 16 csapatos bajnokságban az egyik nagy favorit-dobogó esélyes. Bár szorosabb eredményben reménykedtünk- nem kizárt, hogy jövőre már egy osztállyal feljebb játszanak.

Videó:

 

3. forduló

Eurokapu SE-Dabas 10-8
Izgalmas és szoros meccset játszottunk a volt NB.I-es játékossal felálló dabasiak ellen. Az eredmény lehetett volna fodított is, de most nekünk jött ki jól a lépés. Így az eddigi összes meccsünkön 10-8-as eredmény született, a megszerzett 4 pont szép eredménynek mondható

Megye "A": Eurokapu SE 2.-Maglód 9-9
Az eddig 100 %-os megyei csapatunk ma is győzelemre készült, de a jó erőkből álló maglódiak ezt sajnos megakadályozták.

2. forduló

A Surányi cukrászda az idei első hazai fordulóban is segítette csapatunkat, kiváló pogácsákkal pótolhattuk a sok mozgással leadott kalóriát

NB.III. :Eurokapu SE-Kecskemét II. 8-10
A csapat jól játszott,de ez is csak szoros vereségre volt elég. 3-7-ről még visszakapaszkodtunk 8-8-ra, de az utolsó két partit sajnos az ellenfél húzta be. Jó meccset játszottunk a csupa fiatal, utánpótlás-ranglistás, jó erőkből álló kecskemétiek ellen, de a vége ugyanúgy 10-8-as vereség lett, mint az előző bajnokságban mindkét meccsünkön... Az biztos,hogy minden csapatnak nehéz dolga lesz ellenük.

Megye "A" 2.forduló: Eurokapu SE 2.-Vác 3. 10-8
Fontos győzelmet arattunk régi riválisunk ellen. A váci csapat NBIII-as játékossal érkezett, ennek ellenére is sikerült behúzni a két pontot, ami jól fog jönni a végelszámolásnál! (a képen megyei csapatunk 6 játékosa: Bertalan Morvay; Tibor Varga, Fehér Zsolt, Nagy Róbert Pda-tech, József Kecskés, Sándor Bori ). Bertalan Morvay bravúros győzelme az első meccsen - Lovas Péter ellen- indította be csapatunk rakétáit. Ám a győzelemnél sokkal fontosabb az egészség! Ezúton is gyors felépülést kívánunk a Vác vezetőjének! Miklos Labai - Gyógyulj meg mihamarabb! Külön köszönet szurkolóinknak, jó volt látni Fodor Zolit, Lakatos Petit, Baranovszky Gyurit is, gyertek legközelebb is!